Influencer och Samarbete


Vill du samarbeta med oss? Har du en Blogg, Youtubekanal eller kanske ett Instagramkonto? Älskar du Te?  Då har du hittat rätt!

Nedan kan du läsa om hur de vanligaste formerna av samarbete med oss ser ut. Givetvis är vi alltid öppna för nya förslag på samarbeten, tveka därför inte att kontakta oss om du har egna förslag eller idéer.    

Anordna tävling
Många influencers gillar att anordna tävlingar för sina följare. Det är ett bra sätt för att ge mervärde för dina följare.  Vi står gärna för priser, bidrar med tävlingsidéer & följer upp tävlingen.

Testa vårt te 
Vill du testa eller recensera Mr. Salwator & vårt te?  Vi skickar gärna produkter till dig och  lägger oss självklart inte i vad du tycker om dem och vad du skriver på dina Sociala Medier. 

Rabattkod
I samband med att du testar våra produkter kan det vara en bra  idé att ge dina följare en rabattkod som de kan använda hos oss. Precis som att anordna en tävling, så ger detta givetvis också dina följare en anledning att följa just dig. 


Vad får man ut av att samarbeta med er?
Du får en eller flera produkter från vårt sortiment hemskickade utan kostnad, möjlighet att ge mervärde till dina följare genom rabattkoder & tävlingar & därmed öka antal följare. 

Intresserad? Ansök om att bli vår samarbetspartner genom att trycka på "Ansök nu". 


Totalsumma:
    Till kassan